Sport

Nyerőszériák az NHL-ben

Zsinórban öt győzelemnél jár a Vancouver Canucks, a Philadelphia Flyers és a St. Louis Blues is.

A Vancouver-siker főszereplője a 33 védést bemutató Cory Schneider volt, na meg a Vancouver speciális egysége, ugyanis a vendégek mind a három góljukat emberelőnyből szerezték.

Öt meccset nyert zsinórban a Philadelphia Flyers is, Blair Betts és Nyikolaj Zserdev is góllal vette ki a részét korábbi csapatuk, a New York Rangers legyőzéséből.

Jason Spezza Ottawában brillírozott, a hazaiak 27 éves kanadai centere egy góllal és három assziszttal vette ki a részét a New York Islanders 4-1-es legyőzéséből. A Szigetlakók tudhatják maguknak a liga jelenlegi legpocsékabb szériáját mivel ez már sorozatban a hatodik vereségük volt.

Mathieu Garon, a Colombus Blue Jackets hálóőre sorozatban második kapott gól nélküli meccsén van túl, ezúttal az Atlanta Thrashers játékosainak szemét védte ki, 25-ször avatkozott közbe sikeresen.

David Perron bosszút állt a San Josén, Joe Thornton könyökölte le a St. Louis játékosát, aki cserébe végleg eldöntötte a Sharks elleni meccs sorsát. A Blues is öt sikernél jár zsinórban.

A Los Angeles Kings egy harmadik harmadban szerzett találattal tartotta otthon a pontokat a Tampa Bay Lightning ellenében, ezzel pedig szezonbeli ötödik otthoni meccsén is veretlen maradt.

A Colorado – Vancouver mérkőzés összefoglalója:

Eredmények:
Philadelphia Flyers – New York Rangers 4-1 (0-0, 3-1, 1-0)
Atlanta Thrashers – Columbus Blue Jackets 0-3 (0-0, 0-1, 0-2)
Ottawa Senators – New York Islanders 4-1 (1-0, 2-0, 1-1)
St Louis Blues – San José Sharks 2-0 (1-0, 1-0, 0-0)
Colorado Avalanche – Vancouver Canucks 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)
Los Angeles Kings – Tampa Bay Lightning 1-0 (0-0, 0-0, 1-0)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik