Sport

Nyert a Győr, a DVSC kikapott a Fraditól

Az egyik szerdai rangadón meglepetés született, a másik találkozón érvényesült a papírforma a női kézilabda-bajnokságban.

A Győr kilenc mérkőzés után is százsszázalékos a magyar bajnokságban, míg a Békéscsaba továbbra is nagy bajban van – legutóbb Siófokon kaptak ki Mátéfi Eszter lányai.

Eredmény, női kézilabda-bajnokság:

Budapest Bank-Békéscsaba – Győri Audi ETO KC 22-28 (8-16)

Rangadóhoz méltó játék volt viszont a Ferencváros – DVSC-Korvex találkozón. A bajnoki ezüstérmes jól kezdte a meccset, a félidőben három góllal vezettek Bulath Anitáék. A kezi.hu tudósítása arról számol be, hogy a zöld-fehérek a második játékrészben elsősorban a szélsőik révén javultak fel, mellette Tomori Zsuzsa villogott, és vívott gólpárbajt Bulathtal.

A szurkolók remek hangulatot teremtettek a népligeti csarnokba, a biztos vezetés tudatában kiengedő Debrecen ezt a két tényezőt már együtt nem bírta el, így meglepetésre vereséget szenvedett – nyert helyzetből.

FTC-Jógazdabank – DVSC-Korvex 28-27 (14-17)

FTC: Abramovics, Pastrovics, Andrási (kapusok) Balogh B. 1, Bari-Nagy, Dajka 2 (1), Deáki, Kovacsicz 2, Németh Cs., Szádvári 1, Szamoránsky A., Szamoránsky P. 2, Szarka 2, Szucsánszki 6 (2), Tomori 8 (1), Trufán 4. Vezetőedző: Elek Gábor

DVSC: Kiss É., Triffa, Pácz (kapusok), Bognár B. 2 (1), Bulath 10 (3), Csáki 2, Dakos, Hornyák D. 4 (1), Juhász 3, Karalyos, Kazai, Siska, Slakta, Sopronyi 3, Szabó V. 1, Varsányi. Vezetőedző: Köstner Vilmos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik