Sport

Hiába támadt fel az Edmonton

Az NHL szerda hajnali játéknapján négy meccset rendeztek, két-két hazai, illetve vendégsiker született.

Mathieu Garon, a Colombus Blue Jackets kapusa 29 védést mutatott be a Montréal Canadiens elleni hajnali meccsen, pályafutása 17. kapott gól nélküli mérkőzésével pedig 3-0-ás sikerhez segítette övéit. A gólokat Rick Nash, Derick Brassard és Kyle Wilson szállította, Jake Voracek pedig két assziszttal zárt.

Minnesotában is lehúzták a hazai rolót, Niklas Backström 36 lövésnek állta útját sikerrel, így Andrew Brunette gólja volt az egyetlen az összecsapáson, így a Wild nyert.

A játéknap egyik kanadai rangadóját az Ottawa Senators 3-2-re legyőzte a Toronto Maple leafs gárdáját, a hazaiaknak ráadásul azzal is meg kellett birkózniuk, hogy a csapatkapitány Dion Phaneuf már a második harmadban elhagyni kényszerült a jeget, mivel megsérült a bal lába.

A másik kanadai összecsapáson is vendégsiker született, a Vancouver Canucks Pazar első harmadának köszönhetően nyert 4-3-ra az Edmonton Oilers otthonában, pedig az Olajosok háromgólos hátrányukat is le tudták dolgozni, a slusszpoént azonban a triplát jegyző Torres szállította.

Eredmények:
Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators 2-3 (0-1, 0-2, 2-0)
Columbus Blue Jackets – Montréal Canadiens 3-0 (2-0, 0-0, 1-0)
Minnesota Wild – San José Sharks 1-0 (0-0, 1-0, 0-0)
Edmonton Oilers – Vancouver Canucks 3-4 (0-3, 1-0, 2-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik