Sport

Revánsot vett az Indianapolis

Az Indianapolis Colts 30-17-re verte a vendég Houston Texanst a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti mérkőzésén, ezzel visszavágott a nyitófordulóban elszenvedett vereségéért.

Sorozatban harmadik győzelmét aratta az előző szezonban nagyddöntős Indianapolis Colts, miután könnyedén fektette két vállra a vendég Houston Texans csapatát. Peyton Manning, a Colts klasszis irányítója meglehetősen sok dobást elrontott, 45 átadásából csak 26 volt jó, de így is csapata vezére volt, miután 268 passzolt yarddal és két touchdown-átadással rukkolt elő.

Kollégája, az ellen 29 éves quarterbackje, Matt Schaub a passzok yardok tekintetében ugyancsak 200 fölé került, ugyanakkor egy TD-t eredményező átadása mellett volt egy eladott labdája is.

A Hosuton 14-0-ás Colts vezetésnél, Neil Rackers 53-yardos mezőnygóljával szerezte meg az első pontjait. Bár a 17-3-ról indult második félidőben a Colts egyetlen touchdownjára a Texans kettővel válaszolt, összességében nem tudta megszorítani esélyesebb ellenfelét. Annak dacára sem, hogy Arian Foster remek napot fogott ki: 102 yardot futott a labdával, s egy touchdownt is szerzett.

A szezont kiválóan, éppen az Indianapolis legyőzésével (34-24) kezdő Houston négy győzelem mellett a harmadik vereségét szenvedte el, így csak a harmadik helyen áll az AFC (Amerikai főcsoport) déli csoportjában – a Colts (5-2) mellett a Tennessee Titans (5-3) is megelőzi.

NFL, hétfő esti mérkőzés (Monday Night Football):
Indianapolis Colts-Houston Texans 30-17

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik