Sport

Lejtmenetben a New Jersey Devils

A New Jersey Devils utóbbi hat mérkőzésén immáron az ötödik vereségét szenvedte el a tengerentúli profi jégkorongligában (NHL).

Az egykor szebb napokat is megélt, jelenleg ligautolsó New Jersey Devils három győzelem mellett a tizedik vereségét szenvedte el; az utóbbi hat találkozóján ötödször kullogott le vesztesen a jégről.

Ráadásul a Vancouver Canucks otthonában a Devils még csak gólt sem tudott szerezni, bár többet lőtt kapura, mint az ellenfele, a meccs emberének választott Roberto Luongo minden a 30 vendégpróbálkozást hárította. A Vancouver három gólját szépen elosztotta harmadonként, a 3-0-ás végeredményt a szezonban először eredményes a svéd Henrik Sedin állította be büntetőből.

A címvédő Chicago Blackhawks sincs valami nagy formában, legututóbbi öt mérkőzésén a harmadik vereséget szenvedte el, ezúttal a duplázó Brandon Dubinsky vezette New York Rangers páholta el 3-2-re. Ugyanilyen arányban nyert a Philadelphia is a vendég Carolina Hurricanes ellen (a Flyersben is akadt egy duplázó, jelesül a győzelmet érő gólt is jegyző Scott Hartnell), ezzel zsinórban a negyedik sikerét aratta, s a harmadik helyre kapaszkodott fel a Keleti főcsoportban.

NHL, alapszakasz, 24. játéknap:
Philadelphia Flyers-Carolina Hurricanes 3-2
New York Rangers-Chicago Blackhawks 3-2
Vancouver Canucks-New Jersey Devils 3-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik