Sport

Ismét a ráadásban bukott el a Phoenix

A Phoenix Coyotes immáron a harmadik mérkőzését veszítette el a hosszabbításban.

A Phoenix Coyotes sorozatban másodszor, összességében harmadszor kapott ki a hosszabbításban az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban, ezzel a Nashville Predatorsszal vezeti a vonatkozó, sok örömre aligha okot adó rangsort.

A Coyotes az előző meccsén Carolina Hurricanestól, keddre virradóra pedig a Montreal Canadiens vendégeként kapott ki a ráadásban: a vesztét Andrej Kosztyicin okozta.

A Minnesota Wild a hirtelen halált még “kibekkelte” a Los Angeles Kings ellen, a szétlövésben azonban már alulmaradt. Az ötödik párban Michal Handzus gólja hozta meg a sikert a vendég “királyoknak”, aki zsinórban másodszor ízlelhették meg a győzelem édes ízét.

A Columbus Blue Jackets és Philadelphia Flyers találkozója ugyancsak szoros volt, bár a fentebb citált meccsekkel ellentétben már az alapidőben eldőlt, miután a szezonban először eredményes Kyle Wilson és Derick Brassard góljaira Ville Leino révén mindössze eggyel válaszolt a Flyers. A Columbus Blue Jackets jó formában van: a legutóbbi öt találkozójából négyet megnyert.

NHL, alapszakasz, 19. játéknap:
Columbus Blue Jackets-Philadelphia Flyers 2-1
Montreal Canadiens-Phoenix Coyotes 3-2, h.u.
Minnesota Wild-Los Angeles Kings 2-3, szétlövéssel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik