Sport

A reményt és az irányítóját is elveszítette a Dallas

Csőstül jön a baj Dallasban: az irányító Tony Romo kulcscsonttörést szenvedett, és a Cowboys ismét elbukott.

A Dallas Cowboys hazai pályán 41-35-re kikapott a csoportrivális New York Giantstől a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti meccsén, ezzel egy győzelem mellett már az ötödik vereségét szenvedte el, s a rájátszás kiharcolását tekintve csaknem lehetetlen helyzetbe került.

Holott a texasi városban arról beszéltek a szezon előtt, hogy a Cowboys célja nem lehet más, mint hogy ott legyen, sőt, meg is nyerje stadionjában esedékes Super Bowlt. Ez a jelenlegi állás szerint állom marad, már csak azért is, mert a csapat irányítója, Tony Romo a Giants elleni meccsen kulcscsonttörést szenvedett a Michael Boleyval történt ütközés során.

Amikor kidőlt, 10-7-re vezetett a csapata, amely aztán 13 pontos előnybe került, mégis vesztesen kullogott le a pályáról. Romo helyettese, Jon Kitna pedig minden tőle telhetőt megtett, két touchdown-átadása a padról beállva dicséretesnek mondható – de kevés volt…

A Giants Super Bowl-győztes irányítója, Eli Manning extra teljesítménnyel járult hozzá együttese szezonbeli ötödik győzelméhez (a mérleget két vereség rontja le). A kis Manning passzaival 306 yardot haladt előre a Giants, és a New York-iak irányítója négy touchdown-passzt is kiosztott.

NFL, alapszakasz, 7. játékhét:
Dallas Cowboys-New York Giants 35-41

Ajánlott videó

Olvasói sztorik