Sport

Modano új csapata kikapott Dallasban

Mike Modano a Detroit Red Wings tagjaként tért vissza Dallasba, ahol jelenlegi csapata simán kikapott az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság csütörtöki játéknapján.

A 40 esztendős Mike Modano 1993-tól nyárig a Dallas Stars játékosa volt, most azonban a Detroit Red Wings tagjaként került szembe korábbi csapatával. Sok örömben azonban nem volt része a viszontlátásban, jelenlegi együttese ugyanis sima, 4-1-es vereséget szenvedett volt klubja otthonában. Másfelől pedig neki sem ment igazán a játék – sőt, inkább sehogyan sem… -, hiszen a jégen töltött több mint 15 perc alatt nem volt említésre méltó megmozdulása.

A Dallas három mérkőzés után még hibátlan az alapszakaszban, akárcsak a Nashville Predators és a Tampa Bay Lightning. Utóbbi a csütörtöki játéknapon Philadelphiában nyert úgy, hogy soraiban ott volt a Flyersben korábban tíz szezont lehúzott Simon Gagne is, aki Modanóhoz hasonlóan most játszott először volt csapata ellen, és egy kapuralövéssel rukkolt elő.

Két vereséget követően először győzött a Florida Panthers. A Calgary Flames otthonában elért 3-0-ás sikerből Radek Dvorak két góllal, Marty Reasoner pedig két gólpasszal vette ki a részét.

NHL, alapszakasz, 8. játéknap:

Philadelphia Flyers-Tampa Bay Lightning 2-3
Ottawa Senators-Carolina Hurricanes 3-2
Nashville Predators-St. Louis Blues 4-3
Minnesota Wild-Edmonton Oilers 4-2
Dallas Stars-Detroit Red Wings 4-1
Calgary Flames-Florida Panthers 0-3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik