Sport

Favre szomorú rekorddöntése

Brett Favre két rekordot is megdöntött, mégis csalódottan hagyta el a pályát, miután Minnesota Vikings kikapott a New York Jetstől a profi amerikaifutball-liga (NFL) hétfő esti rangadóján.

A korábban a mostani ellenfélnél is megfordult legendás játékos számtalan rekordja mellé újabb kettőt jegyzett a New Yotk Jets elleni hétfő esti rangadón azzal, hogy három touchdown-átadásig, valamint 264 passzolt yardig jutott. Ezzel 500. TD-passzát és 70 ezredik passzolt yardját is megszerezte, s mindkettővel rekorder a profiligában – mégis csalódottan hagyta el a pályát.

A házigazda Jets ugyanis 29-20-ra diadalmaskodott, ráadásul éppen az ő labdaeladása után biztosította be győzelmét, amelyben az öt mezőnygólt szerző Nick Folk rúgó főszerepet vállalt.

A hazaiak remek irányítója, Mark Sanchez ugyanakkor ezúttal nem villogatott, TD-hez nem tudta segíteni a csapatát, és a passzolt yardok (191) tekintetében szintén teljesített már jobban is.

Ezzel együtt a Jets egy vereség mellett már a negyedik győzelmét aratta, miközben a Minnesota mérlege tovább romlott: jelenleg egy győzelmet és három vereséget számol az alapszakaszban.

NFL:
New York Jets-Minnesota Vikings 29-20

Ajánlott videó

Olvasói sztorik