Sport

Hiába támadt fel, kikapott a Dallas

Az Indianapolis Colts 19-9-re verte a Kansas City Chiefst, így már nincs veretlen csapat a szezonban.

A Dallas Cowboys támadófala nem működött valami fényesen az összecsapás elején, az irányító Tony Romót így ötször is a földre tudták vinni a Tennessee védői. A Titans ugyanakkor némi szerencsével szövögette támadásait, így már az első félidőben meglépett ellenfelétől.

Egy nagyszünet előtti Touch Down felpörgette a hazaiakat, a Dallas rögtön a harmadik felvonás kezdete után egyenlíteni tudott. Végül azonban nem ért győzelmet a Cowboys igyekezete, a 131 futott yarddal záró Chris Johnson az utolsó percben döntötte el a találkozó végkimenetelét.

Kevin Kolb, a Philadelphia Eagles irányítója győztes meccsen tért vissza a kezdőbe, csapata a San Francisco 49erst győzte le. Eli Manning, a New York Giants irányítója volt a nap egyik legjobbja, 297 yardot, köztük három TD-t passzolt össze a Houston Texans elleni sima győzelem alkalmával.

A játéknap legnagyobb arányú győzelme a Detroit Lionsé, mely 44-6-ra győzte le a St. Louis Ramst. Stefan Logan egy ízben klubcsúcsot állított be, egy kezdőrúgást követően 105 yardról futott vissza az ellenfél gólterületére.

A címvédő New Orleans Saints az Arizona vendégeként kapott ki 30-20-ra, a Cardinalst az életében először kezdő Max Hall vezette győzelemre.

Eredmények:
Baltimore Ravens – Denver Broncos 31-17
Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars 26-36
Carolina Panthers – Chicago Bears 6-23
Cincinatti Bengals – Tampa Bay Buccaneers 21-24
Cleveland Browns – Atlanta Falcons
Detroit Lions – St. Louis Rams 44-6
Houston Texans – New York Giants 10-34
Washington Redskins – Green Bay Packers 16-13 – hosszabbítás után
Arizona Cardinals – New Orleans Saints 30-20
Dallas Cowboys – Tennessee Titans 27-34
Oakland Raiders – San Diego Chargers 35-27
San Francisco 49ers – Philadelphia Eagles 24-27

Ajánlott videó

Olvasói sztorik