Sport

A Loki legyőzte a Hypót a Bajnokok Ligájában

Első BL-találkozóján győzött a Debrecen női kézilabdacsapata, de az izgalmak nem maradtak el.

Köstner Vilmos együttese 2500 szurkoló előtt fogadta a nagy hagyományokkal rendelkező osztrák csapatot a Főnix-csarnokban. Az első debreceni gólt Bogdanovics szerezte, 5 perc után pedig már 5-1-re vezetett a bajnoki ezüstérmes!

Egy kisebb gólszünet uátn ismét a mieinken volt a sor, így a félidőben 6 góllal mi tartottunk előrébb! A második játékrészben majdnem bekövetkezett az oly sokszor tapasztalt magyar összeomlás. 18-18-nál, majd egy perccel a vége előtt 21-21-nél is felsejlett a vereség esélye, de az a sors igazságtalansága lett volna. Bognár Barbara mentette meg a DVSC-Korvexet, amely tehát győzelemmel mutatkozott be a Bajnokok Ligája főtábláján.

Eredmény – női Bajnokok Ligája, B-csoport, 1. forduló:

DVSC-Korvex-Hypo Niederösterreich 22-21 (13-7)

Debrecen: Kiss É., Triffa (kapusok), Bogdanovics 4, Bognár B. 3, Borbás 1, Bulath 4 (1), Csáki 3, Dakos, Hornyák D., Juhász 2, Karalyos, Kazai 4, Pácz, Slakta, Sopronyi 1, Szabó V., Varsányi. Vezetőedző: Köstner Vilmos.

Hypo: Sanko, Hajgató (kapusok), Cararo 4, Dadics 1, Doppler, Ivancok, Goricanec, Kaiser 3, Léránt 3, Limal, Matuschkowitz 1, Mauler, Nascimento 8 (2), Oliveira Piedade, Pedersen, Plach 1, Ransebner, Rotis-Nagy, Rusznacsenko. Vezetőedző: Martin Matuschkowitz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik