Sport

Győzelemmel kezdett a Red Wings, elájult az Atlanta kapusa

A 23 éves Ondrej Pavelec minden előzmény nélkül a jégre zuhant a Washington elleni meccsen, perceken át volt eszméletlen.

Ezekre a horrorisztikus jelenetekre ráadásul már a találkozó harmadik percében sor került, a játék jó 20 perc szünet után tudott csak folytatódni, mivel a cseh légiós egy ideig eszméletlenül feküdt a jégen, így azonnal kórházba kellett szállítani. Az első orvosi vizsgálatok szerint minden tesztje negatív lett, azaz nincs komolyabb baja.

A pillanatnyi sokkot a Capitals fordította a javára, Laich góljára azonban Kane (kétszer) és Ladd révén válaszolt a Thrashers, Knuble találata már nem befolyásolta a meccs végkimenetelét.

Pavelec ájulása:

A Minnesota Wild ezúttal szétlövésben kapott ki Helsinkiben, a győztes fél ezúttal is a Carolina Hurricanes volt.

Rendkívül magabiztos teljesítménnyel nyitott a Detroit Red Wings, a veterán Mike Modano ráadásul már a szezon első meccsén betalált új csapatában, az első harmad hatodik percében vette be Hiller kapuját. A túloldalon Howard 21-ből 21 lövést megfogott.

A San José a Columbus Blue Jacketset győzte le, a Dallas Stars a New Jersey Devilst verte, a Buffalo Sabres pedig az Ottawa Senatorsnál bizonyult jobbnak.

Eredmények:
Atlanta Thrashers – Washington Capitals 4-2 (1-1, 2-0, 1-1)
New Jersey Devils – Dallas Stars 3-4 (2-1, 1-2, 0-0, 0-1) – hosszabbításban
Detroit Red Wings – Anaheim Ducks 4-0 (2-0, 2-0, 0-0)
Ottawa Senators – Buffalo Sabres 1-2 (0-1, 1-0, 0-1)
Carolina Hurricanes – Minnesota Wild 2-1 (0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 2-1) – büntetőkkel
Columbus Blue Jackets – San José Sharks 2-3 (2-2, 0-0, 0-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik