Sport

Csorvási Milán kölcsönben Szolnokon játszik

Legalábbis egy ideig. A kecskeméti kosaras az EuroChallange sorozatban játszik a nagy vetélytársnál.

A Szolnoki Olaj weboldalán közölt közleménye alapján megállapítható: igen nagy összefogás jött létre a csapat sikeres szereplése érdekében.

A közlemény szövege:

“A magyar csapatok közül egyedüli nemzetközi kuparésztvevő Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub, jelentős erőfeszítéseket tett és tesz a minél eredményesebb szereplés érdekében.

A felkészülés során a csapat meghatározó játékosai közül, Trepák Zoltán súlyos kéz-, Vesztergom Zsolt és Fodor Márton combizom-sérülést szenvedett, így a Keravnos Nicosia elleni mérkőzéseken nem számíthat játékukra Pór Péter vezetőedző.

Átmeneti pótlásukra több kiszemeltje is volt a klubvezetésnek. Végül a segítség Kecskemétről érkezett, a center Csorvási Milán személyében, akit minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül kap kölcsön csapatunk. A játékos érkezéséhez kisebb összefogásra volt szükség, mely eddig nem volt igazán jellemző a magyar kosárlabdára. Amennyiben Milán játékára sor kerül az idegenbeli mérkőzésen Nicosia-ban, a Soproni KC hozzájárul a kecskeméti csapat esetleges mérkőzés-halasztásához, s a pécsi csapat sem gördített akadályt a Szolnoki Olaj KK – Pécsi VSK-PANNONPOWER találkozó 2010. október 11-i, hétfői lejátszása elé.

A mai napon a FIBA-Europe-tól megérkeztek a hivatalos okmányok is, így – Csorvási Milánnal kiegészülve – a EuroChallenge selejtező körének 15 játékossal vág neki együttesünk.”

A megállapodás értelmében tehát a bajnokságban a Kecskemét csapatában szerepel a center.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik