Sport

Kirsner lehet, hogy visszatér a pályára

Edzésbe állt a Vác menedzsereként dolgozó egykori válogatott kézilabdázó. Talán játszik is majd.

Kirsner Erika 2010 tavaszán fejezte be aktív sportolói pályafutását, azóta a váci klub menedzsereként dolgozik, és előfordulhat, hogy tétmérkőzéseken is pályára lép a közeljövőben – írja a kezi.hu oldal.

– A hírből annyi igaz, hogy a Vác kikérte és meg is kapta az igazolásomat, de erre egy sérülés miatt volt szükség – mondta a portál érdeklődésére a remek szélső. – Vaszari Virág oldalszalag-szakadást szenvedett, és a helyére kell sürgősen egy balszélső a csapatba, Németh Andrással egyeztetve pedig úgy döntöttünk, én ugrom be a helyére. Amikor nyáron menedzserként a klubhoz érkeztem, benne volt a megállapodásomban, hogy vészhelyzet esetén számítanak a játékomra.

Kirsner három hónapja nem edzett, de a következő fordulóig még két hét van hátra. Addig még Vaszari is rendbe jöhet, és az egykori Fradi-kedvenc szélső is formába lendülhet.

– Bevallom, hiányzik a kézilabda, ezt nem is tudnám letagadni, de ha nem áll elő ez a helyzet, akkor magamtól biztosan nem jutott volna eszembe újra edzésbe állni. Már inkább az anyaság foglalkoztat – mondta a kezi.hu oldalnak Kirnser Erika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik