Sport

A Győr nyerte a kézilabda rangadót

Nem született meglepetés a női kézilabda-bajnokság negyedik fordulójának csúcsmeccsén.

A hazai pályán verhetetlennek hitt Győri Audi ETO ezúttal sem hibázott, és magabiztosan verte meg Köstner Vilmos csapatát. Kellemes meglepetés volt Mayer Szabina játéka, ő hét gólt szerzett a hazaiak részéről.

A meccs után a Debrecen vezetőedzője a Sportklub csatorna riporterének elmondta: 9-9 után, az első félidő hajrájában dőlt el a találkozó, amikor csapata hét ziccert is elhibázott, aminek következtében elhúzott a Győr 17-11-re. Ennek ellenére úgy érzi, volt tartása a csapatnak, a kapusposzton viszont jobb teljesítményt is el tudott volna képzelni.

Konkoly Csaba szerint a második féldiőben ellaposodott a játék, miután együttese tíz góllal is vezetett. Úgy gondolja, ezt a hozzáállást egy komoly csapat nem engedheti meg magának, mert a Bajnokok Ligájában megbünteti az ellenfél a túlzott magabiztosságot.

Eredmény – női kézilabda NB 1, 4. forduló:

Győri Audi ETO – DVSC-Korvex 32-26 (17-11)

Győr: Pálinger, Pásztor (kapusok), Amorim 4, Bradeanu 4, Gros 7 (2), Görbicz 4 (2), Hornyák Á., Kovacsics, Mayer 7, Mravikova 1, Orbán, Palkó, Planéta, Spiridon 3, Szegedi, Vérten 2. Edző: Konkoly Csaba.

DVSC: Kiss É., Triffa, Pácz (kapusok), Bogdanovics 1, Bognár B. 8 (5), Borbás 1, Bulath 2, Csáki, Dakos, Hornyák D., Juhász, Karalyos, Kazai 6, Slakta 1, Sopronyi 2, Szabó V. 4. Edző: Köstner Vilmos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik