Sport

Melegít a kecskeméti röplabdacsapat

Egy hónap múlva már zajlik a magyar férfi röplabda-bajnokság, így a csapatok a felkészülés derekán járnak.

Például a tavalyi bajnokság és a Magyar Kupa ezüstérmese, amely régi-új edzővel készül a szezonra. Legutóbb egy romániai tornán szerepeltek a KSE játékosai.

Végül mindhárom mérkőzését elveszítette, így negyedik helyen végzett a Kalo-Méh Kecskemét SE férfi röplabdacsapata a nagybányai felkészülési tornán. A kecskemétiek vasárnap a Dézs együttesével találkoztak, és 3:0-ás vereséget szenvedtek a jó erőkből álló alakulattól.

A házigazda Nagybánya együttesétől 16-ra,19-re és 20-ra vesztette el a három játszmát a KSE, míg a Bajnokok Ligája-induló Zilah ellen 16-ra, 20-ra és 21-re. A Nagybánya ellen a találkozó első játszmájában még jól tartották magukat Karagics Mátyás fiai, az azt követő szettekben viszont már kijött a fáradtság a kecskeméti srácokon, és 3:0-ás (22, 17, 15) vereséget szenvedtek – írja a kesport.hu oldal.

– Nagyon kevesen vagyunk, nagyon kevés cserejátékosunk van, és nekik kellett végig játszaniuk az egész tornát, ami önmagában nagyon jó volt, komoly csapatokkal, nagyon gyors labdák ellen játszottunk. Hosszú labdameneteket játszottunk, tehát az állóképességnek jót tett, csakúgy, mint a figyelem-állóképességnek – értékelte csapta teljesítményét Karagics Mátyás, a kecskemétiek vezetőedze.

A hétvégén Kecskeméten rendeznek négycsapatos tornát Hírös Kupa elnevezéssel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik