Sport

Megvan a Team USA kerete, Rondo kimaradt

A Boston Celtics tehetséges irányítójának családi gondjai és elintézni valói akadtak.

Jerry Colangelo, az amerikai válogatott elnöke a keddi napon jelentette be a 12 fős keretet, melynek a legnagyobb meglepetése kétség kívül Rajon Rondo kimaradása. A fiatal játékos már a spanyolok elleni, győztes felkészülési mérkőzést is kihagyta.

„Rajon odajött hozzánk, és elmondta, hogy családi problémái akadtak, valamint pár dolgot még el kell intéznie a hamarosan rajtoló NBA-szezon előtt. Fantasztikus munkát végzett az edzőtábor alatt, nagyra értékeljük az elkötelezettségét így továbbra is az olimpiai programunk tagja, teljes mértékben támogatjuk őt továbbra is” – idézi Colangelót a realgm.com.

A törökországi világbajnokság augusztus 28-án rajtol el.

A Team USA 12 fős kerete:
Chauncey Billups (Denver Nuggets); Tyson Chandler (Dallas Mavericks); Stephen Curry (Golden State Warriors); Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Rudy Gay (Memphis Grizzlies); Eric Gordon (Los Angeles Clippers); Danny Granger (Indiana Pacers); Andre Iguodala (Philadelphia 76ers); Kevin Love (Minnesota Timberwolves); Lamar Odom (Los Angeles Lakers); Derrick Rose (Chicago Bulls); Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik