Sport

Kész a Mizo-Pécs felkészülési programja

Baján és Isztambulban is lehet majd találkozni Zeljko Djokic együttesével az őszi rajtig.

A felkészülés második hetét kezdi meg a Pécs 2010 kosárlabdacsapata, amelynek kialakult végleges felkészülési menetrendje a bajnoki, illetve az Euroliga-rajt előtt. A fekete-fehérek Baján kezdik meg az edzőmeccsek sorát szeptember 11-én. Iványi Dalmáék a román Arad együttesével mérik össze tudásukat – írja az uj.mizopecsbasketball.hu oldal.

Ezután a hagyományos Göcsej Kupán vesz részt a csapat, ahol a ZTE mellett egy külföldi klub és a SEAT Lami-Véd Győr lesz majd az ellenfél. A kupát szeptember 16-17-18-án rendezik Zalaegerszegen.

Szeptember 25-26-án Budapesten rajtol el az idei NB I A-csoportos bajnokság a közös nyitófordulóval, majd szeptember 30-án a Ferencváros újonc csapata ellen mutatkozik be hazai környezetben is az együttes.

Október elején – az első magyar bajnokik közben – egy külföldi felkészülési periódusa is lesz Zeljko Djokic csapatának, a Fenerbahce meghívására Isztambulban vesznek részt egy kiváló csapatokkal megrendezett tornán az október végén a Riga ellen kezdődő EuroLiga nyitány előtt – olvasható az uj.mizopecsbasketball.hu oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik