Sport

Újabb sztárkosaras válthat klubot

A Denver Nuggets játékosa, Carmelo Anthony a távozást fontolgatja.

Még el sem ültek a hullámok Dwyane Wade, Lebron James és Chris Bosh miami egyesülése után, meg sem emészthettük, hogy az eddig alázatáról és fantasztikus játékáról ismert Chris Paul elvágyódik New Orleansból (azóta a klub már megerősítette a csapat keretét, így minden bizonnyal marad az irányító – a szerk.), rögtön itt az újabb bomba: a jövő nyáron szabadügynökké váló Carmelo Anthony nem hogy nem akar hosszabbítani Coloradóban, de már a nyáron klubot váltana.

A Denver Nuggets együttese Chauncey Billups hazatérése óta egyre jobb formát mutat, magas emberei folytonos sérülései miatt azonban a rájátszásban súlytalan a gárda a bivalyerős nyugati konferenciában. Ezt elégelhette meg Anthony, akinek ugyan a vezetőség már ezen a nyáron egy három évre szóló, 65 millió dollárt magába foglaló szerződést tolt az orra alá, a kiscsatár azonban nemet mondott.

Az ESPN már a napokban megszellőztette, hogy a 26 éves kora ellenére már világ- és olimpiai bajnok Anthony a nyáron továbbállna, a CBS Sports legfrissebb cikke szerint egy múlt heti rendezvényen azt is eldöntötte, hova menne szívesen: az Orlando Magic és a New York Knicks tűnik csábítónak a kosaras számára. Egy bennfentes tudni véli, hogy a Denver felvette a kapcsolatot az érintettekkel, hogy megfelelő ellenértéket kapjon sztárjáért, ugyanis a Melo becenévre hallgató játékos a jövő nyáron szabadon igazolhatóvá válik.

Ugyan nem tudjuk, mi lesz az eset vége, de az már látszik, hogy Lebron James viharos klubváltása és bejelentése egy lavinát indított el, Chris Paul és Anthony esete is arra enged következtetni, hogy a sztárjátékosoknak egyre nagyobb a beleszólása klubjuk ügyeibe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik