Sport

Zsebe Ferenc közleménye a körmendi helyzetről

Anyagi nehézségek miatt a kosárlabdázók sztrájkoltak hétfő délelőtt Körmenden.

Ahogyan arról beszámoltunk, a klub játékosai megelégelték azt, hogy felhalmozódtak a tartozások feléjük, így kihagyták a bajnoki ezüstérmes csapat hétfő délelőtti edzését.

Hétfő délután Zsebe Ferenc, a klub ikonja, a jelenleg ügyvezetőként dolgozó egykori kiváló kosaras közleményt adott ki, amely a bb1.hu oldalon is olvasható. A sportvezető ígéretet tett a szurkolóknak és a kosárlabda-társadalom tagjainak (a játékosok mellett), hogy a héten rendeződnek a problémák a szebb napokat is látott egyesületnél.

Íme a közlemény:

Tisztelt Szurkolóink, Kedves Barátaink!

Klubunk vezetőiként szeretnénk megnyugtatni mindenkit a nálunk kialakult helyzettel kapcsolatban.

Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a klub tulajdonosával. Szabó Forrai Zsolt tájékoztatása szerint még ezen a héten megoldódnak azok az átmeneti gondok, amelyek a jelenlegi helyzethez vezettek. Így napokon belül megkezdi azokat az átutalásokat, amelyek késtek egyrészt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, másrészt a játékosok felé.

Az elmaradásokat rövid határidőn belül rendezni fogja, így nem lesz akadálya annak, hogy a Körmend újra esélyesként szerepeljen a magyar bajnokságban.

Az intézkedések nyomán reméljük, hogy a ma délelőtti történet gyorsan feledésbe megy, és velünk kapcsolatban is újra az esélylatolgatás lesz a téma, illetve az, hogy kikkel és milyen eredményekkel szerepelünk a felkészülési tornákon.

Szurkolóink türelmét kérve:

Zsebe Ferenc

Ajánlott videó

Olvasói sztorik