Sport

Nyeretlenül zárt a Kemény-csapat, jöhet a javítás

Nem tudott meccset nyerni a férfi vízilabda-válogatott a spanyolországi tornán, ez ritkán fordul elő vele.

Románia és Montenegró ellen kikaptak Vargáék, az utolsó, vasárnapi körben pedig döntetlent játszottak a házigazda spanyolok ellen – írja a vlv.hu oldal.

A negyedik negyedben már három góllal is vezettünk, innen zsinórban négy gólt dobva fordítottak a spanyolok, végül Kis Gábor utolsó pillanatban szerzett találatával mentettük döntetlenre a mérkőzést.

Portugalete, nemzetközi vízilabdatorna, 3. forduló:

Spanyolország-Magyarország 9:9 (1:1, 3:3, 1:2, 4:3)

Spanyolország: I. Aguilar – Mario Garcia, Martin, Szirányi, Molina 1, Minguell 4, Gallego, Espanol, Valles 1, Lopez, Mallarach 2, Xavi Garcia 1. Szövetségi kapitány: Rafael Aguilar

Magyarország: Gergely – Török, Madaras 3, Bátori, Varga Dénes 1, Bátori, Hosnyászky, Vámos, Szivos 1, Varga Dániel, Biros 2 , Kis G. 2, Hárai. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes

A magyar válogatott a hétvégén Budapesten javíthat az Vodafone Kupán. Az esemény az augusztus 2. és szeptember 11. közötti zágrábi Európa-bajnokság főpróbájának tekintendő – hangzott el a kupaviadalt felvezető hétfői sajtótájékoztatón.

A Vodafone Kupa lehetőség a javításra, s a csapatjáték javulásának igazolására – mondta a szövetségi kapitány, aki szerint még mindig jobb, hogy Portugaletében veszített a gárda, mintha az Eb-n kapott volna ki.

A kupa műsora:

péntek:

17:30 óra: Spanyolország-Németország
19 óra: Magyarország-Olaszország

szombat:

17:30 óra: Olaszország-Spanyolország
19 óra: Magyarország-Németország

vasárnap:

9:45 óra : Németország-Olaszország
11:15 óra: Magyarország-Spanyolország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik