Sport

Zakó a junior vízilabda-Eb-n

Nem sikerült a minimális célt teljesíteni a stuttgarti junior vízilabda-Európa-bajnokságon a magyar fiúknak.

A magyar fiúk súlyos, 11:2-es vereséget szenvedtek Görögországtól – számol be a vlv.hu oldal. A mieink 0:3-nál dobták az első gólt, a másikat pedig 1:8 után.

Eredmény, junior férfi Európa-bajnokság, a négy közé jutásért, Stuttgart:

Magyarország-Görögország 2:11 (1:3, 0:1, 0:3, 1:4)
Magyarország: Bendes, Ercse, Csapó 2, Bedő, Manhercz, Sánta, Francsics, Jansik, Marnitz, Lőrincz, Horváth, Tóth, Bessenyei. Vezetőedző: Keszthelyi Tibor

Keszthelyi Tibor, a válogatott ezdője így nyilatkozott a vlv.hu oldalon: “Sajnos ez a mérkőzés nem úgy sikerült ahogy reméltük, illetve szerettük volna. Igazából nem tudjuk az okát, ezen gondolkodunk most többen is. De az élet megy tovább és készülni kell a következő mérkőzésre. Ez Montenegró válogatottja ellen lesz. Azt a meccset mindenképpen meg kell nyerni, és utána a következőt is, hogy minél jobb helyezést tudjunk elérni” – mondta Keszthelyi, aki hozzátette, amíg nyert a csapat, senki sem kereste, most pedig a vereség után többen is.

A fiatalok egyébként megnyerték a csoportjukat korábban Spanyolország, Hollandia és Szlovákia előtt, így egy napot pihenhettek a következő kör előtt. A görögök elleni vereség után az 5-8. helyért játszanak tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik