Sport

Nem elégedett az atléták szakmai igazgatója

A magyar csapat három érmet szerzett az atlétika Európa-bajnokságon, amire emberemlékezet óta nem volt példa. A helyezések hiányoztak.

Kiss Dániel 110 méteres gátfutásban lett harmadik, Pars Krisztián kalapácsvetésben, míg fazekas Róbert diszkoszvetésben lett bronzérmes a barcelonai kontinensviadalon. A Magyar Atlétikai Szövetség szakmai igazgatója, Dornbach Ildikó mégsem elégedett a magyar szerepléssel, írja a mob.hu oldal.

„Előzetesen három éremesélyről beszéltem, de a célkitűzés két medál volt, mert az ember óvatos, könnyű tervezni az íróasztal mögül – jelentette ki Dornbach Ildikó az MTI-nek.

“A három érem borzasztó fontos a versenyzők és a magyar atlétika egésze szempontjából, de hiányolom a további helyezéseket. Tíz atlétát vártam a nyolc közé, ez négynek sikerült. Pedig a fiataloknak az olimpia miatt nagy szükségük lett volna, hogy igazán megmutassák magukat. Nincsenek nagy bajok, de mindenkinek őszintén értékelnie kell a szereplését, s mernie kell szembenézni a hiányosságokkal, a problémákkal” – értékelt a sportvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik