Sport

Kemény Dénes kihirdette keretét

Négy fővel csökkentette a férfi vízilabda válogatott keretét a szövetségi kapitány.

Már csak tizenheten reménykedhetnek abban, hogy ott lesznek az Európa-bajnokságon. A pólósok kontinensviadalára már biztosan nem utazik a szegedi kapus, Baksa László, valamint Hegedüs Gábor, Marnitz Gergő és Vörös Viktor. Rajtuk kívül még négy játékostól kell búcsúznia a kapitánynak az augusztus végi-szeptember eleji, zágrábi kontinensviadal előtt.

A 17 tagú keret:

Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán -– kapusok

Bárány Attila, Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Mátyás Zoltán, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton -– mezőnyjátékosok

Kemény Dénes a válogatott honlapjának, a vlv.hu-nak elmondta: az augusztus 20-22-én esedékes budapesti Vodafone Kupa előtt jelöli ki azt a 13 játékost, aki az augusztus 29-én rajtoló és szeptember 11-én záruló zágrábi Európa-bajnokságon szerepelhet.

A nemzeti együttes honlapja egyszersmind azt is tudatta, hogy a budapesti úszó Eb szerdai megnyitóján az eredeti tervektől eltérően nem lesz vízilabda-gálameccs. A vlv.hu értesülése szerint a válogatott szereplése a viadal egyik fő szponzorának ellenállásába ütközött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik