Sport

B válogatottal utaznak a vébére az amerikai kosarasok

Jerry Colangelo, a csapat sportigazgatója árulta el, hogy a 2008-as pekingi olimpián aranyérmet szerző együttes egyik tagja sem utazik Törökországba.

A végül Miamiban egyesülő Dwyane Wade, Lebron James és Chris Bosh a szabadügynökségükkel voltak elfoglalva, Carlos Boozer Utahból Chicagóba tette át a székhelyét, Carmelo Anthony nemrég nősült, Kobe Bryant a szezon végén sérülten vezette győzelemre az NBA-nagydöntőjében a Los Angeles Lakerst hét meccsen, Chris Paul hátsérülésével bajlódik, Deron Williamsnek családi problémái vannak, míg Dwight Howard szintén lemondta a szereplést.

Röviden így lehetne összefoglalni, hogy miért fáj Jerry Colangelo sportigazgató és Mike Krzyzewski vezetőedző feje. A fentebb említett játékosok 2008-ban olimpiai aranyéremre vezették hazájuk válogatottját, most azonban egyikükre sem számíthat a Team USA vezetősége, így egy B csapattal kell a törökországi világbajnokságra utazniuk az amerikaiaknak.

Az sem lesz azonban gyenge, Tyreke Evans, Lamar Odom, Amar’e Stoudemire, Stephen Curry, Chauncey Billups, Rudy Gay, David Lee, Derrick Rose és Rajon Rondo is minőségi játékos, míg ott lesz a keretben az NBA legutóbbi alapszakaszának pontkirálya, Kevin Durant is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik