Sport

Cseh László nagy idővel nyert pillangón

Az Egerben zajló úszó országos bajnokságon ezúttal nem talált legyőzőre Cseh Laci.

A 112. ob-n a 100 méteres pillangóúszást magabiztosan nyerte meg a háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh, ideje 52.66 másodperc volt (a tavaly úszott országos csúcs: 52.49).

Női 100 m gyorson a Jövő SC két versenyzője egymás között döntött az aranyéremről: Verrasztó Evelyn első egyéni aranyérmét nyerte Mutina Ágnes előtt.

Férfi 100 m mellen Gyurta Dániel remekül hajrázott, és 1:01.55-ös idővel csapott a célba.

Női 200 m mellen Jakabos Zsuzsanna nyert magabiztosan, míg 400 m férfi gyorson a harmadik aranyát szerző Kis Gergő győzött, női 100 m háton pedig Dara Eszter állhatott a dobogó legmagasabb fokára.

Férfi 200 m háton Bernek Péter megvédte címét, női 50 m pillangón pedig a dunaújvárosi Bordás Beatrix nyakába akasztották az aranyérmet.

Az 50 m-es férfi gyorson a dunaújvárosi Takács Krisztián, női 800 m gyorson pedig az esélyes Mutina Ágnes győzött, utóbbi hat másodpercet javított egyéni rekordján.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.