Sport

Steinmetz Barna a Vasashoz igazolt

Kiss Gergely után újabb olimpiai bajnokot igazolt az angyalföldi pólócsapat.

A Vasas Hosnyánszky, Kis Gábor és a Varga-fivérek elvesztése után újra erősödni látszik. Kiss Gergely után megszerezték a klubhoz nagy mértékben kötődő dr. Steinmetz Barnabást is. Ő kétéves szerződést kötött a piros-kékekkel.

A center a vasassc.hu oldalon a következőképpen nyilatkozott a szerződésről:

– Természetesen a szakmai szempontokon túlmenően, komoly emocionális oldala is volt az el- és visszaigazolásomnak, most azt mondhatom, hogy alapvetően örömmel és szívesen térek vissza. Megmondom őszintén, nagyon jó érzés számomra, hogy a Vasas keretéhez tartozó fiatalok, még a közelmúltban is többször éreztették azt velem, hogy nekem is részem van az elért eredményeikben. Mindezt tették úgy, hogy tavaly nem is játszottunk egy klubban. Ez roppant megtisztelő számomra és mindenképpen fokozott felelősségvállalásra ösztönöz.

Hogy mire lehet képes a Vasas a következő szezonban?

– A Vasas hat évvel ezelőtt már átesett egy ilyen átalakuláson, akkor is meghatározó pólósok távoztak, de maradt egy mag, amely köré felépítettük az új csapatot. Ha ez annak idején sikerült, akkor miért ne sikerülne most is. Emlékszem a bajnoki rajt előtt esélytelennek tartottak minket bármire is, aztán a végén mégis döntőt játszottunk – mondta Steinmetz Barnabás.

A bajnokságot és a kupát is a Vasas nyerte az elmúlt bajnokságban az Eger előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik