Sport

Kálmán még egy évet lehúz a Falcónál

Kálmán László, a Falco KC Szombathely válogatott irányítója újabb egy évre elkötelezte magát a vasi kosárlabdacsapathoz.

Kálmán László a Falco ikonja, igaz, más csarnokokban nem szimpatizálnak vele feltétlenül sokan. Ő azonban rendíthetetlen, és a falcokc.hu-nak így nyilatkozott:

– Göröngyös út áll előttünk és mögöttünk. Tisztában vagyok vele, hogy vannak ugyan problémák a klubnál, de ezeket a város és a klubvezetés eddig is tudta mindig orvosolni. Fontos volt döntésem meghozatalában az is, hogy leültem Czeglédy Csaba alpolgármesterrel, és beszélgettem vele egy jót. Biztosított arról, hogy nincs veszélyben a klub jövője.

Ez számomra garancia, hiszen pozitív tapasztalataim vannak, amit ő eddig ígért, az rendre úgy is volt. Emellett nagy szerepet játszott fantasztikus szurkolótáborunk is. Példát mutattak az országnak az összefogásukkal, és a csapat mellett való kiállásukkal. Óriási segítségünkre voltak, és remélem, hogy még lesznek is. Örülök, hogy Lazics maradt az edzőnk, akinek most egy teljes szezon áll majd a rendelkezésére, hogy kihozza belőlünk a maximumot. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, a csapat minden tagjának többet kell nyújtania – mondta a 38 éves Kálmán László

Ajánlott videó

Olvasói sztorik