Sport

Bombaigazolás a férfi kosarasoknál

Az egyik legjobb magyar válogatott játékosnak tartott Horváth Ákos elhagyja az Atomerőmű SE csapatát, és a bajnoki címre törő Szolnokhoz igazol.

A bb1.hu kosaras portálnak Horváth így nyilatkozott:

– Életem egyik legnehezebb időszakán vagyok túl, nehéz döntést hoztam. Egyrészt jó érzés, hogy Magyarország két legstabilabb lábakon álló klubja versenyzett értem, másrészt mindkét városhoz olyan érzelmi szálak fűznek, amelyek nem könnyítették meg a döntésemet. Pakson számítottak rám ebben az évben, bíztak bennem, nem tudok elég hálás lenni nekik – mondta az elmúlt szezont 15.65 pontos átlaggal záró bedobó.

– Nagyon köszönök mindent, borzalmasan nehéz volt otthagyni őket, tudom, hogy ezzel nehéz helyzetbe hoztam azt a klubot, ahol szerettek, hiszen végig reménykedtek benne, hogy maradok, most pedig új magyar kosaras után nézhetnek. Szolnok mellett döntöttem. Ezer érzelmi szál itt is: Oda valósi a kedvesem, családi kötelékek, és főiskolára is oda járok. Nincs még aláírva a szerződés, de szóban már elígérkeztem, végérvényesen eldöntöttem, hogy két évig a piros-feketéknél folytatom – mondta a bb1.hu-nak Horváth Ákos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik