Sport

Ivkovics megerősítette stábját

A Kecskeméti SE kosárlabdacsapata leigazolta Goran Miljkovicsot. A szakember a Bács-kiskun megyei csapat utánpótlásáért felel majd.

– Egy nagyon erős kosárlabda bázis szeretnék létrehozni Kecskeméten, ezért gondoltam azt, hogy az egyik legjobb szakembert – akinek egyébként saját kosarassá válásomat is köszönhetem – kérem fel arra, hogy gondoskodjon arról, hogy előbb-utóbb helyi nevelésű játékosok küzdhessenek az A-csoportos csapatban – nyilatkozta a BB1.hu-nak Sztojan Ivkovics vezetőedző.

Goran Miljkovics korábban a Sopron, az Albacomp edzője volt. A Szolnokkal Magyar Kupát nyert, a Kaposvár együttesével pedig bajnoki döntőt játszott. A nyolcvanas években a Crvena Zvezda fiataljaiból Európa- és világhírű játékosokat nevelt (Trifunovics, Ilics, Obradovics), és tavaly újból a patinás belgrádi óriásklub kérte fel utánpótlás-felelősének.

A Kecskemét az elmúlt szezonban Sztojan Ivkovics vezetésével három év után ismét bejutott a rájátszásba, Wittmann Krisztián és Csorvási Milán személyében két játékos a válogatott keretébe is bekerült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik