Sport

A Partizanból erősít a Pick-Szeged

Dusan Beocanin személyében szerb tehetséggel erősíti meg keretét a bajnoki és kupaezüstérmes Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata.

Bella Árpád, a Pick-Szeged ügyvezetője a delmagyar.hu oldalon nyilatkozott a csapat új szerzeményéről:

– Tatai Péter, Törő Szabolcs, Bajorhegyi Ádám és Frantisek Sulc után egy ifjú tehetséggel sikerült megegyeznünk, akit a szakemberek a jövő emberének tartanak. Dusan Beocsanin 19 éves, 195 centiméter magas, balátlövő poszton szerepelt immár négy éve a belgrádi Partizan csapatában.

A szerb alakulattal kétszer megnyerte hazája kupasorozatát, tavaly pedig a szuperkupát is elhódította a fekete-fehér alakulattal. A szerb utánpótlás-válogatottban kulcsszerep jutott neki. Jelenleg a szerb felnőtt válogatott készül, 19 évesen bekerült a nemzeti együttesbe. Úgy gondolom, hogy Katzirz Dáviddal a balátlövő poszt kérdése megoldódott, két kiváló játékos szerepelhet a Pick Szegedben – nyilatkozta a sportvezető.

A Szeged ebben az évben is második lett a bajnokságban és a kupában is. Szezon közben Vladan Matics helyet Dragan Djukics lett az edző, az új szezonban pedig már az egykori szövetségi kapitány, Skaliczki László irányítja majd a csongrádiakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik