Sport

Törő nem akar közönségkedvenc lenni

A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának friss igazolása képesnek tartja új csapatát arra, hogy nagy sikereket érjen el a következő szezonban.

Törő Szabolcs Spanyolországból tér haza a bajnoki ezüstérmes Szegedhez. A Pick alaposan átalakul a következő szezonra, edzőt is cserélt: Skaliczki László irányítja majd az “örök másodikként” emlegetett együttest.

– Kettős érzéseim vannak Spanyolországgal kapcsolatosan. Remekül éreztem magam az országban, az Arrate csapatánál – nyilatkozta a klub honlapjának Törő Szabolcs. – Nagyon bejött az életstílus, és a játék sem ment rosszul. A klub azonban anyagi gondokkal küzdött, nagyon sok pénzzel tartozott nekem és a csapattársaknak.

Örömmel igazoltam Szegedre, hatalmas lehetőségnek tartom a Pickben való szereplést, különösen várom a Bajnokok Ligáját, hiszen még nem játszottam ilyen elit kupasorozatban. Tisztában vagyok vele, hogy átalakul a csapat, ennek ellenére képesnek tartom arra, hogy bekerüljön a bajnoki és kupadöntőbe, a BL-ben pedig továbbjusson a csoportból.

Nekem nem az a célom, hogy közönségkedvenc legyek, hanem mindig olyan játékot nyújtsak, ami a csapat érdekét szolgálja. Mindenképpen nagy kihívás, és nagy dolog, hogy ilyen patinás csapatba igazolhattam, ami szeretnék meghálálni – mondta a csapat friss szerzeménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik