Sport

Nemzetközi kupában indulna a Körmend

Az EuroChallenge sorozatban indulna a bajnoki bronzérmes Körmend férfi kosárlabdacsapata. A hazai porondon az aranyérem megszerzése lesz a cél.

Szabó-Forrai Zsolt, a Körmend első embere a bb1.hu oldalnak nyilatkozott a csapat terveiről: elmondta, hogy a bronzérem egy tudatos csapatépítés eredménye, és az erősítéseknek még nincs vége, így a bajnoki cím lesz az elsődleges célkitűzés. Hogy kit igazolnak, ki marad, még nem publikus, a légiósok esetében mindenesetre a minőség lesz az elsődleges szempont.

„Feltett szándékunk, hogy külföldi kupában is szerepeljünk. Ott pedig csakis komoly, erős csapattal szabad indulni, hogy ne szégyenkezés legyen a vége” – vélekedett a csapat tulajdonosa.
Ez a sorozat az EuroChallenge lehet abban az esetben, ha a ZTE és a Paks nem indul el. Ha mégis, akkor szabadkártyához folyamodik a klub.

Szabó-Forrai Zsolt azt is elmondta, hogy a körmendi önkormányzattal már folytak egyeztetések egy új csarnok építéséről, és ha a csapat eredményei úgy alakulnak, elkezdődhet a közös építkezés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik