Sport

Újabb kihagyás vár Tiger Woodsra

A szexbotrányt követően ezúttal egy nyakízületi gyulladás miatt nem játszhat az amerikai golfozó.

Az alapos vizsgálatok után kiderült, hogy Tiger Woodsnak begyulladt nyakízülete miatt fájt a nyaka az utóbbi időszakban, s ezért volt kénytelen feladni vasárnap a golfozók egyik legrangosabb versenyét, a Players Championshipet.

Az amerikai világelső jelezte, hogy elsősorban fizikoterápiás módszerekkel kezelik majd a nyakát, melynek állapota áprilisi visszatérése óta hátráltatta a játékban.

Orvosai szerint a november végén szexbotrányba keveredett versenyző a megfelelő kezelésekkel teljesen felépülhet, ám egyelőre még nem tudni, hogy mikor térhet vissza. Woods hétfőn még arról beszélt, hogy legközelebb júniusban, az év második Major-versenyét, a US Opent két héttel megelőző Memorial Tournamenten lép pályára, ám kérdéses, hogy a június 3-i rajtig rendbe jön-e.

Tiger Woods a hűtlenkedései miatt kirobbant botrány után több mint négy hónapig nem játszott, kezelésekre járt, 2010 első Major-viadalán azonban már ott volt a mezőnyben, s a negyedik helyen végzett. Azóta két versenyen szerepelt: a Quail Hollow Championshipen két nap után kiesett, míg a Playersen az utolsó napon feladta a küzdelmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik