Sport

Erdei: vége

Madár közel 500 millió forintot keresett profi ökölvívóként..

Erdei Zsolt Hajdú Péter műsorának, a Frzbinek volt a vendége. A bokszoló a műsorvezetőnek elárulta, az Universum színeiben többé nem lép szorítóba, ráadásul a profi ökölvívással is minden bizonnyal felhagy. A Bors magazin ezt követően interjúvolta meg Madárt.

„Azt vágták a szemembe, hogy unalmas ökölvívó vagyok. Erről beszéltem a meccseimet közvetítő ZDF televízió főnökeivel, akik ennek az ellenkezőjéről biztosítottak. Mégsem dobálok sarat az Universumra, mert sokat köszönhetek a klubnak. Az fáj, hogy csak az üzletet látták bennem, emberként nem építettek fel. Arra törekednek, hogy német világbajnokokat „gyártsanak”. Ez az oka annak, hogy – bár szó volt róla – nem mérkőzhettem meg Jürgen Brähmerrel. A hamburgiak tudták, elverem a németet, ezért nem hozták tető alá a derbit” – mondta Erdei a Bors Onlinenak, majd azt is hozzátette, hogy amennyiben június utolsó napja előtt más bokszistállóval tárgyalna, akkor szerződésszegésért pert akasztanának a nyakába. Madár megemlítette, hogy jelenleg senkivel nem egyeztet.

Erdei Zsolt arra kérdésre, hogy mennyit keresett a hivatásos boksszal azt felelte, hogy száz-, kétszázmillió forintnál többet, de félmilliárdnál kevesebbet öklözött össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik