Sport

Pacquiao: kivégzem Mayweathert!

Miután mindketten túlestek a kötelező házi feladataikon, ismét elkezdett izzani a hangulat a várva-várt Mayweather vs. Pacquiao találkozó körül.

Egyelőre azonban úgy fest, egyik fél sem akar engedni a maga álláspontjából, Mayweather ragaszkodik a szigorú doppingvizsgálatokhoz, Pacquiao pedig ahhoz, hogy tőle a mérkőzést megelőző 24 napban már ne vegyenek vért.

A világ egyik legjobb bokszolójának tartott Pacman a következőket nyilatkozta az ügyről: “Az én üzenetem Mayweather és a világ felé egyszerű. Nem vagyok törvényhozó, hogy bármely ökölvívó bizottság szabályrendszerébe beleavatkozzak. Ez nem az én munkám, vagy kötelességem. Ugyanúgy, ahogy Mayweatheré sem, noha ő a saját, személyes bizottságát alakítgatja. Teljesíteni fogom azokat a teszteket, amelyeket az adott állam, ahol a mérkőzést megrendezzük, előír számunkra” – mondta Pacquiao.

A Pacquiao a Mayweather Mosley elleni találkozójáról is ejtett néhány szót: “Nem kísértem figyelemmel élőben a meccset, de mikor felébredtem, megnéztem néhány felvételt róla. Láttam, mikor Mosley jobbkezese majdnem leküldte őt. Ha én kapnám így el Mayweathert, ki is végezném. Támadnám őt folyamatosan, ahogy Mosley nem tette. Addig ütöm, amíg áll a lábán.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik