Sport

A Lyon edzője elismerte: jobb volt a Bayern

Claude Puel, a Lyon vezetőedzője elismerte, hogy a jobb csapat jutott tovább a Bajnokok Ligája elődöntőjéből.

A Lyon fennállása során először jutott ilyen messzire a legrangosabb európai kupasorozatban, de aligha emlékszik vissza majd szívesen a Bayern München elleni párharcra. Két mérkőzés során ugyanis egyetlen gólt sem tudott szerezni a bajor csapat ellen, a kaput is mindössze háromszor találta el 180 perc alatt, így simán, 4-0-ás összesítéssel búcsúzott el a BL további küzdelmeitől.

“A Bayern volt az erősebb, csak gratulálni tudok ellenfelünknek, annyival jobb volt nálunk” – nyilatkozta Claude Puel, a Lyon vezetőedzője, a keddi 3-0-és verést követően. “Mi több alkalmat is elszalasztottunk, amikor egyenlíthettünk volna. Ők viszont mindig tudták, mit kell tenni, amikor náluk volt a labda, de akkor is, amikor nincs” – tette hozzá a francia csapat szakvezetője.

A Lyonnak maradt a francia bajnokság, amelyben jelenleg az ötödik helyen áll, két pont a hátránya a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő pozícióban álló Lille-lel szemben. “Újra a legjobbak között szeretnénk szerepelni, de ezért még küzdenünk kell” – jegyezte meg Puel, akinek a csapata vasárnap az eggyel előtte álló, szintén a BL-re hajtó Montpellier-vel találkozik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik