Sport

Overdose ismét Alagon

Overdose ismét megszokott alagi istállójában tartózkodik - tájékoztatott a magyar csodaló hazatértéről szombaton a PannoniaOverdose.hu.

A honlap tudtul adta még, hogy az ötéves csődör versenyzésre való felkészítése néhány napig vagy hétig itthon folytatódik. A szűkszavú közlés szerint “a menedzsment nagyon örülne, ha mindez csöndben és nyugalomban telne”.

Overdose április első vasárnapján egy év szünet után lépett újra a versenypályára, Berlinben, igaz, még versenyen kívül: az eddigi pályafutása során 12 versenyt nyert lovat a szezon kezdetét jelentő húsvétvasárnapi viadal előtt a német közönségnek mutatták be a Hoppegarten lóversenypályán hatalmas érdeklődés közepette. A csődört – amely első versenyeit súlyos betegsége előtt Németországban nyerte – több ezer német lóversenyrajongó tapssal üdvözölte.

Overdose tavaly áprilisban savós patairha-gyulladásban betegedett meg. A tulajdonos, az orvosok, a tréner és a gondozó először az életéért küzdöttek, utána azért, hogy ne maradjon sánta, most pedig azért tesznek meg minden erőfeszítést, hogy ismét versenyezhessen. Overdose rehabilitációja január második hete óta tartott Hoppegartenben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik