Sport

Van Persie: közel a visszatérés

Több mint négyhónapos kihagyás után ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet Robin van Persie, az Arsenal holland támadója.

Robin van Persie novemberben, a holland-olasz barátságos válogatott mérkőzésen dőlt ki a sorból; a bokaszalag-sérülést szenvedett futballista azóta nem játszott.

Ugyanakkor néhány hete már könnyített edzéseket végez, sőt, már labdával is gyakorolhat, és hamarosan teljes erőbedobással, az első csapattal készülhet – árulta el Colin Lewin, a londoni klub gyógytornásza, aki szerint Van Persie – aki sérülése előtt 11 Premier League-meccsen hét gólt szerzett – a világbajnokságig tökéletes állapotba kerülhet, akárcsak Cesc Fabregas.

A további sérültek kapcsán Lewin elárulta: Johan Djourou és Kieran Gibbs hamarosan visszatérhet, a februárban horrorsérülést szenvedett Aaron Ramsey felépülésére azonban még hónapokig kell várni. A gyógytornász szerint a fiatal játékos teljesen rendbe jön majd – és már ez is nagy szó, miután a sérülése pillanatában még a pályafutása is veszélyben volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik