Sport

Wenger: szerencsénk volt

Arsene Wenger, az Arsenal edzője szerint csapatának szerencséje volt, hogy az első félidőben nem került jelentős hátrányba a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, londoni meccsén.

“Nagyon jó csapat ellen játszottunk. A mérkőzés elején számtalan helyzete volt a Barcelonának, nagy szerencsénk volt, hogy nem kaptuk sorra a gólokat” – ismerte be Arsenal menedzsere a 2-2-es döntetlennel végző csata után. Wengernek tetszett a mérkőzés, ugyanakkor nem érti, csapata miért játszott ennyire gyengén az első félidőben, merthogy alig tudta megtartani a labdát, olykor felezővonal átlépése is meghaladta a tudását, erejét.

A francia trénerét az is bosszantja, hogy az egyébként nagyszerűen játszó ellenfél góljait figyelmetlenség, védelmi megingás előzte meg. Persze örömre is van ok Londonban, hiszen az Arsenal a padlóról, kétgólos hátrányból állt talpra, ezzel gondoskodott arról, ne csak formaság legyen a visszavágó.

“Természetesen a továbbjutás a célunk, és bár jelen állás szerint nem mi vagyunk az esélyesek, hiszünk abban, hogy képesek vagyunk a négy közé kerülni” – tette hozzá Wenger, akinek a csapata tavaly az elődöntőben búcsúzott, miután simán, 4-1-es összesítésben alulmaradt a Manchester Uniteddel szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik