Sport

Erdei nem kap búcsúmeccset

Június végén lejár a szerződése, ha búcsúmeccset szervezne Madár klubja, már értesítették volna, de nem keresték.

Erdei Zsolt klubja, a hamburgi Universum júniusig négy gálát szervez, egyiken sem számít a magyarra – írja az Index. Madár szerződése június végén lejár, tíz napon belül el kellene kezdenie a felkészülést, de főnökei két hónapja nem keresik.

„Egy májusi időpontot is bebuktunk már, arra már nincs idő, a felkészülés azért optimális esetben 12 hét, különösen, hogy most felszedtem magamra pár kilót. A következő tíz napban ellenfelet kellene keríteniük nekem, de ez nem valószínű, mert február óta nem is beszéltem senkivel.”

Ha április elején, tehát tíz napon belül munkába állna, akkor még június utolsó hétvégéjén bokszolhatna, akkor kijönne a 12 hetes felkészülés. „Nem hiszem, hogy kapok tőlük ajánlatot, meglepne, meg is mondom, miért. Az Universum ZDF-fel kötött szerződése még négy vagy öt gálára, nyár elejéig szól, bokszol még Stieglitz és Brähmer is áprilisban. A gáláknak meg is van az anyagi hátterük, engem pedig nem számoltak azok közé, akiknek fizetniük kellene. Spórolnak, minél kisebb büdzsével ússzák meg a most következő hónapokat” – vélte.

A 35 éves, veretlen bajnok hozzátette, nem vette fel a kapcsolatot egyetlen más klubbal sem, a lehetőségeiről még nem érdeklődött. „Van már menedzserem, aki majd segíteni fog, de a nevét még nem szeretném elárulni” – összegzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik