Sport

Tovább szórja milliárdjait a Chelsea tulajdonosa

Az orosz milliárdos Abramovics kijelentette: nyáron százmillió font értékben tervez erősítést.

Nem késett sokáig Roman Abramovics válasza a Chelsea keddi BL-kudarca után.

A Daily Mail híre szerint Abramovics kedd este, az Inter elleni 1-0-ás vereség után a Chelsea öltözőjében, szerdán pedig a londoni gárda edzésén fejtette ki csalódottságát.
“Jó játékosaink vannak, vagy csak jól fizetett játékosaink?

A brit sajtó máris megszellőztette, kik lehetnek a Chelsea legfőbb célpontjai a következő átigazolási időszakban. Az első hírek szerint a londoni kékek biztosan harcba szállnak majd a Liverpool csatárjáért, Fernando Torresért, de nem kizárt Sergio Aguero (Atletico Madrid), Frank Ribéry és Bastian Schweinsteiger (Bayern München), Maicon (Inter) szerződtetése sem. Keddi kiváló teljesítménye alapján Abramobics állítólag a szintén interes holland Wesley Sneijdert is szívesen látná a Stamford Bridge-en.

Chelsea-nél egyre inkább érik a generációváltás, így könnyen lehet, hogy nyáron Deco, Ricardo Carvalho, Paulo Ferreira, Nicolas Anelka és Juliano Belletti is távozik a csapattól, Michael Ballack és Joe Cole szerződése pedig lejár, így ők is szabadon távozhatnak.

Az orosz olajmágnás Roman Abramovics 2003 óta a Chelsea tulajdonosa, amelyre az elmúlt hét év alatt mintegy 750 millió eurót költött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik