Sport

Obama szerint Woods újra szenzációs lesz

Az Egyesült Államok elnöke szerint a szexbotránya után az áprilisi US Mastersen visszatérő golfbajnok ugyanolyan kiválóan fog játszani a jövőben is, mint korábban.

“Azt hiszem, Tiger megértette, hogy becsapta, elárulta a családját, s ezt most jóvá kell tennie – mondta Barack Obama a Fox Newsnak adott interjújában a világelső hűtlenségével kapcsolatban. – Ezt a problémát neki kell személyesen megoldania, s remélem, hogy képes lesz rá. Abban pedig biztos vagyok, hogy ugyanolyan csodálatosan fog golfozni, mint eddig.”

A Major-tornákon 14-szer győztes Tiger Woodsot egyik vetélytársa, a tavalyi Mastersen második Kenny Perry is a védelmébe vette, sőt az egész országot kérte meg, hogy bocsásson meg neki.

“Mindannyian követünk el hibákat – nyilatkozta a 49 éves játékos. – Bízom benne, hogy olyan ország a miénk, amely megbocsát neki. Azt gondolom, mindenki megérdemel egy második esélyt.”

Perry azt is elmondta, ha legközelebb találkozik Woodsszal, megöleli majd, és felajánlja neki a segítségét.

A világ legjobban kereső sportolójáról decemberben derült ki, hogy éveken keresztül több nővel is csalta feleségét. Woods elismerte hűtlenkedéseit, s februári sajtótájékoztatóján jelezte, hogy az év elejétől pszichológiai terápián vesz részt. Áprilisi visszatérésének hírét kedden közleményben tudatta a világgal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik