Sport

Bommel marad, Timoscsuk menne

A Bayern München csapatkapitánya 2011-ig meghosszabbította a szerződését, az ukrán középpályást viszont egyelőre nem engedik el a vezetők.

További egy évig még biztosan marad a Bayern Münchennél Marc van Bommel. A müncheniek holland csapatkapitánya kedden meghosszabbította egy évvel az idén nyáró lejáró szerződését.

„Szeretnék a klubbal minél több trófeát nyerni. Ha a céljainkat elérjük, akkor meglátjuk miként alakul a pályafutásom” – nyilatkozta a 32 éves játékos, aki 2006-ban érkezett Münchenbe, és ez idő alatt egy-egy német bajnokságot és kupát nyert.

Anatolij Timoscsuk idén nyáron érkezett a bajor sztáralakulathoz 11 millió euróért, de a leigazolása nem váltotta be a reményeket. Az ukrán védekező középpályás csak elvétve kap lehetőséget a kezdőcsapatban, nem csoda, hogy jelezte távozási szándékát.

Timoscsuk abban reménykedett, hogy már szezon közben kölcsönadják a bajor vezetők egy orosz klubnak, de a jelenlegi állás szerint nyárig mindenképpen várnia kell. A hírek szerint a CSZKA Moszkva és a Zenit Szentpétervár is vinné.

Ajánlott videó