Sport

Milliós ajánlat Zé Robertónak

A Red Bull New York állítólag milliós fizetés ígéretével csábítja az Egyesült Államok futballbajnokságába Zé Robertót, a Hamburger SV brazil játékosát.

A Bild című lap keddi beszámolója szerint a tengerentúli klub hároméves szerződést és évi 3,65 millió eurós apanázst kínál a dél-amerikai középpályásnak.

Az ajánlat eszmei szerzője a hírek szerint Dietmar Beiersdorfer, a New York-i klub főigazgatója, aki tavaly júniusig a HSV sportigazgatója volt, és azért távozott, mert nézeteltérése támadt Bernd Hoffmann elnökkel.

“Nem kaptunk semmiféle ajánlatot – hangsúlyozta ugyanakkor Jörn Wolf, a hamburgi egyesület szóvivője. – Zét 2011-ig szerződés köti hozzánk, és addig nem is akarunk megválni tőle.”

Az újság úgy tudja: Beiersdorfer nemcsak játéklehetőséget, hanem pályafutása befejeztével hosszú távú foglalkoztatást is ígér a 35 éves Zé Robertónak, akinek előbb klub+nagyköveti feladatai lennének a 2014-es, brazíliai világbajnokságon és a 2016-os, riói olimpián, majd esetleg tréneri feladatokat is kapna a Red Bullnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik