Sport

Mayweather szerint Pacquaio amatőr

Máris elkezdődött a nyilatkozatháború a jelenleg legtöbbre tartott két bunyós között.

Manny Pacquaio és Joshua Clottey szombati váltósúlyú világbajnoki címmeccsét természetesen Pacquaio legnagyobb ellenlábasa, Floyd Mayweather is megtekintette. A meccsen győztes Pacquaio várható ellenfele természetesen nem rejtette véka alá lesújtó véleményét, a két fél közötti nyilatkozatháború tehát már el is kezdődött.

“Unalmas meccs volt, Pacquaio tizenkét meneten át az ellenfél karjait püfölte, és most bemutatta, mennyire egysíkú bokszoló. Lehetsz te a világ legjobb képességű offenzív bunyósa, ám egy olyan kontrabunyós ellen, mint én, védekezés nélkül nem sok keresnivalód van. Nézzék csak meg Clottey-t, ahányszor indított egy támadást, talált is. A végén Pacquiao elég leharcolt állapotban volt. Mikor volt utoljára, hogy én így néztem ki a mérkőzésem után? Na, ez a különbség egy amatőr és egy igazi “pound for pound” bunyós között.” – nyilatkozta Mayweather.

A Pacquaio – Clottey meccs körüli felhajtásról Mayweather ezt mondta: ” A hátsó sorok fele üres volt. Azt mondják, Pacquiao közönségvonzó? Az egyetlen ok, amiért annyira népszerű, hogy egy etnikai kisebbséghez tartozik a Fülöp-szigetekről, ami különlegességnek számít. Ha afrikai lenne, akkor csak egy lenne a sok közül.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik