Sport

Zizou beszállt a valóságshow-bizniszbe

A műsorban 17 tehetség fejlődését követik majd nyomon világszerte.

A 37 éves, 4 éve visszavonult francia klasszis, Zinedine Zidane és az egykori kiváló uruguayi focista, Enzo Francescoli hétfőn mutatták be a főszereplésükkel induló új reality műsort, amelynek címe: “Football Cracks”, azaz Foci Kiválóságok – adta hírül az AFP.

A műsorban 17 tehetség fejlődését követik majd nyomon világszerte. A sok-sok jelentkezőből Zidane és Francescoli választott ki 17 ifjú focistát, akik hathetes edzőtáborozáson vesznek részt Madrid közelében. Ott a legjobb edzőkkel, sport-táplálkozási kutatóval és pszichológussal dolgoznak együtt. A győztes a végén lehetőséget kap arra, hogy játsszon az egyik élvonalbeli spanyol klubban a 2010-2011-es bajnoki nyitány előtt.

“Remélem, mindenki élvezni fogja ezt, rengeteg tehetség lesz jelen, és talán a jövő sztárjait is felfedezhetjük köztük” – mondta Zidane a műsor edzőtáborában tartott sajtókonferencián. A francia válogatott és a Real Madrid volt kiválósága most a királyi klub elnökének, Florentino Pereznek a tanácsadója. “Ez egy lehetőség a fiataloknak, hogy megértsék: nem csak a tehetség számít, kemény munka, és még sok egyéb is kell ahhoz, hogy valaki profi focista legyen” – mondta a hétfői beharangozón Francescoli, aki egyébként Zidane gyerekkori bálványa volt, ezért is nevezte el fiát Enzonak Zizou.

Számos ország 20 városában lesz szereplőválogatás. 50 fiatal utazik Madridba április 23-án, és a spanyol fővárosban közülük 17-et válogatnak ki a műsorra. A show-t a www.crackstv.com honlapon lehet majd nyomon követni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik