Sport

Újabb sztárokat várnak Manchesterbe

Sztárok tekintetében lassan méltó ellenfele lesz a Manchester City a nagynevű városi riválisának, a Unitednek. A City vezetőedzője szerződtetni akarja a Real Madrid két argentin futballistáját, Gonzalo Higuaínt és Fernando Gagót.

Mancini szerint a két játékosért érdemes lenne akár 50 millió eurót is megadni. Az olasz szakember úgy látja, hogy Higuaínék nyári érkezésével nem csupán jelentősen megerősödne a City, de reálissá válna az angol bajnokság megnyerésére vonatkozó terv is.

Hogy a spanyol királyi klub mit szól az ajánlathoz, nem tudni. Az tény, hogy Gago mostanság alig jut szóhoz a Realban. Higuaín viszont az egyik legeredményesebb támadóvá lépett elő, így róla aligha mondanának le egykönnyen a bajnoki címre pályázó spanyol együttesnél. Anyagilag azonban egyértelműen jól járna a Real Madrid, hiszen annak idején a két légióst együttesen 33 és fél millió euróért szerezték meg.

Gagóért tett már korábban ajánlatot a Manchester City: a téli átigazolási időszakban az angolok 18 millió euróért vitték volna a középpályást, ám az üzletből akkor semmi sem lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik