Sport

Szerencsés szabadrúgásgól lett a Liverpool végzete

Visszatekintő az Európa Liga csütörtöki eseményeire.

A második számú európai kupasorozatban a nyolcaddöntők első felvonásait rendezték csütörtökön. A visszavágókra március 18-án kerül sor.

Gera Zoltán és a Fulham az utóbbi időben hullámzó teljesítményt nyújtó Juventushoz látogatott. Az előző körben az Ajaxot búcsúztató torinóiak semmit nem bíztak a véletlenre és egy fantasztikus első félidőnek köszönhetően 3-1-re megnyerték a párharc első felvonását. Gera kezdőként végigjátszotta a mérkőzést, többször is célba vette Manninger kapuját.

Juhász Rolandék Hamburgban vendégeskedtek, ahol a hazaiak könnyedén nyertek 3-1-re. A magyar védő kezdőként végigjátszotta a mérkőzést.

Az Atlético Madrid kettős emberlőnyben fejezte be a mérkőzést a portugál Sporting ellen, azonban hiába volt a létszámfölény és a zsákszámnyi helyzet, a találkozó vége 0-0 lett.


Highlights

Freekicker | MySpace Video

A Lille egy szerencsés szabadrúgásgóllal került lépéselőnybe a Liverpool-al szemben, Hazard a 84. percben csavart Reina hálójába.

A Rubin Kazany és az előző szezon német bajnoka, a Wolfsburg csapott össze Oroszországban. A hazaiak megszerezték ugyan a vezetést, Misimovics góljával azonban 1-1-re végeztek a felek.

A Benfica a hajrában Pereira révén vezetéshez jutott az Olympic marseille ellenében, a francai csapat azonban Ben Arfa utolsó pillanatban szerzett fejesgóljának köszönhetően bizakodva várhatja a visszavágót.


Highlights

Freekicker | MySpace Video

Mindössze egyetlen vendégsiker született az Európa Ligában csütörtökön, ezt pedig a belga Standard Liége hajtotta végre: Bölöni László egykori alakulata 3-1-re nyert a Panathinaikosz otthonában.

A hazai pályán játszó Valencia 1-0-s hátrányában tíz emberre fogyatkozott a Werder Bremen ellen, Mata azonban életben tartotta a reményeket a spanyol csapatnak a visszavágóra.

Eredmények:

Lille – Liverpool 1-0 (Hazard 84.)
Atlético Madrid – Sporting 0-0
Hamburg – Anderlecht 3-1 (Mathijsen 23., van Nistelrooy 40., Jarolim 76. ill. Legear 45.)
Rubin Kazany – Wolfsburg 1-1 (Noboa 29. ill. Misimovics 67.)

Juventus – Fulham 3-1 (Legrottaglie 8., Zebina 25., Salihamidzic 45. ill. Etuhu 36.)
Valencia – Werder Bremen 1-1 (Mata 57. ill. Frings 24. – büntetőből)
Panathinaikosz – Standard Liége 1-3 (Vintra 48. ill. Witsel 8., Jovanovics 16., De Camargo 74.)
Benfica – Oympic Marseille 1-1 (Pereira 76. ill. Ben Arfa 90.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik