Sport

Lehmann leszólta a válogatott kapusokat

A német kapitány már kijelentette, hogy nem viszi magával a világbajnokságra a veterán kapust, Jens Lehmann ennek ellenére ismét felajánlkozott.

Joachim Löw néhány napja bejelentette, hogy René Adler lesz a Nationalelf elsőszámú kapusa a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon. Jens Lehmann képtelen abba belenyugodni, hogy a szövetségi kapitány egyáltalán nem számít rá,és egy interjúban ismét bejelentkezett.

„Úgy gondolom, hogy a kapitány igényeinek tökéletesen megfelelnék, hiszen mindig is azt hangoztatta, hogy a keretbe kell egy 30-35 éves kapus. Jelenleg nincsen, én meg a 40 évemnél fiatalabbnak érzem magam” – mondta a Westdeutschen Allgemeinen Zeitungnak Lehmann.

A veterán kapus szerint Rene Adlerrel és Manuel Neuerrel nem nyerhet vébét a Nationalelf. „Ha vébét akarsz nyerni, akkor nem állhatsz ki tapasztalatlan játékosokkal. Egyikük sem játszik folyamatosan a legmagasabb szinten, a Bajnokok Ligájában” – nyilatkozta Lehmann.

A visszavonulásával kapcsolatban csak annyit mondott, hogy a szezon végén távozik Stuttgartból: „Megállapodtam a klubbal, nyáron elválnak az útjaink. Meglátjuk, hogyan alakul a sorsom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik